Geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit operasyonu kapsamında PKK'lı teröristlerle yaşanan çatışmada 9 kahraman askerimizin şehit düştüğünü ve 4'ünün yaralandığını duyurdu.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı Pençe-Kilit Harekatı kapsamında bölücü terör örgütü mensuplarınca 12 Ocak'ta üs bölgesine sızma girişimi sırasında yaralanan Sandıklı ilçesi Çiğiltepe köyünden hemşehrimiz P. Uzm. Onb. Kadir Yavuz’u tedavi gördüğü GATA’da ziyaret etti. Gazi Yavuz’un sağlık durumu hakkında bilgi veren Vali Yiğitbaşı, geçmiş olsun dileklerini ileterek her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

kübra güran yiğitbaşı

DESTEK Mİ SİYASİ ÇIKAR MI?

Mahmut Koçak’ta P. Uzm. Onb. Kadir Yavuz’u ziyaret etti. Ziyaret, Koçak'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle vatandaşların eleştirisine maruz kaldı. Mahmut Koçak'ın ziyareti sırasında çekilen fotoğrafların sosyal medyada yayılmasının ardından, bazı vatandaşlar Koçak'ın ziyaretinin samimi bir destekten ziyade, siyasi çıkarları için bir fırsat olarak değerlendirdiği şeklinde yorumlandı.

mahmut koçak

DAVRANIŞI ELEŞTİRİLDİ

Halk arasında dolaşan yorumlara göre, Koçak'ın çok sayıda fotoğraf ve paylaşım yapması, ziyareti siyasi bir şova dönüştürmekle itham edildi. Afyon Valisi'nin aynı durumda kıyasla daha mütevazı bir yaklaşım sergilediğine dikkat çeken vatandaşlar, Koçak'ın davranışını eleştirdi.

GEZİLER FRENLENDİ DEMİRBAŞ YASAKLANDI GEZİLER FRENLENDİ DEMİRBAŞ YASAKLANDI

mahmut koçak

RESMEN POZ VERMEYE GİTMİŞ

Ziyaretin içeriği hakkında rahatsızlık belirten vatandaşlar, "Koçak resmen oraya ziyarete değil, poz vermeye gitmiş" diyerek tepkilerini dile getirdiler. Yine aynı vatandaşlar, "Kimse kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi kendi çıkarları için kullanamaz" ifadeleriyle, şehit ve gazilerin anısına saygısızca davranıldığını ve böyle davranılarak kişisel ve siyasi emellere alet edilmesine izin verilemeyeceğini belirttiler. ÖZEL HABER//FADİME ÖZKARAN 

mahmut koçak

mahmut koçak

Kaynak: FADİME ÖZKARAN