Halk Günü toplantısında konuşan Köksal; Vatandaşlardan tek bir şey istedi! Halk Günü toplantısında konuşan Köksal; Vatandaşlardan tek bir şey istedi!

Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı Ertuğrul Gülsever’in oğlu Mehmet Bahadır Gülsever, istifasını “Baba ocağı” paylaşımıyla duyurdu. Paylaşımında CHP’nin altı okuna yer veren ve “Baba ocağı” yazan Mehmet Bahadır Gülsever’in hamlesinin Memleket Partisi’nde başka istifaları da beraberinde getirebileceği iddiaları üzerinde duruluyor.  

Memleket Partisi Istifa

CHP’de sayısız görev üstlenmişti

Mehmet Bahadır Gülsever, babası Ertuğrul Gülsever haricinde de Memleket Partisi için kritik bir üyeydi. Partinin kuruluşunda yer alan Bahadır Gülsever, uzun süre partinin basınla ilişkiler ve propaganda konusunda yönetimini üstlenmişti. Şu anda Bakırköy Belediyesi Belediye Başkan Danışmanı olarak görev yapan Bahadır Gülsever’in babası Ertuğrul Gülsever ise uzun yıllarını Cumhuriyet Halk Partisi’nde geçirmiş, CHP’de sayısız görev üstlenmişti.

Memleket Partisi’nin kuruluşuyla CHP’den ayrılan Ertuğrul Gülsever, şimdilerde Memleket Partisi İstanbul İl Başkanı görevini yürüyordu.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ