Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Turunç, Genel Müdür İsmail Aydemir ve firmanın diğer yetkililerinden Mehmet Elvan, Vali Yiğitbaşı'nın makamında gerçekleştirilen kabulde bir araya geldiler.
Bu önemli buluşmada, sektördeki gelişmeler ve firma hakkında bilgi alışverişinin yanı sıra borsaya açılma sürecindeki deneyimler de konuşuldu. Türkiye'nin zengin doğal taş kaynaklarını ekonomiye kazandıran Tureks Turunç Madencilik'in stratejileri ve gelecek planları hakkında görüşler dile getirildi. Öncü konumda olan firma, borsaya açılarak sektördeki diğer şirketlere de bu yolu göstermiş oldu.

Kanseri yenen özel bireye doğum günü sürprizi: Kanseri yenen özel bireye doğum günü sürprizi:

Afyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı, bölgesel kalkınma ve istihdama katkı sağlayan böyle bir girişimin şehir adına gurur verici olduğunu ifade etti. Aynı zamanda firmaya olan güvenin altını çizerek, Tureks Turunç Madencilik'in borsada olmasının, mermer sektörünün gücünün ve potansiyelinin bir yansıması olduğunu belirtti. Kabul ziyareti, karşılıklı iyi niyet temennileri ve gelecek projelere ilişkin fikir alışverişleri ile son buldu.

Kaynak: Duygu Özger