Türkiye'den İlk Hac Kafilesi Ne Zaman Kutsal Topraklara Gidecek? Türkiye'den İlk Hac Kafilesi Ne Zaman Kutsal Topraklara Gidecek?

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde hareketlilik devam ediyor. Yakın bir süre sonra uydudan yayın yapmaya başlayacak olan TV3 ortakları geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi parti genel merkezinde ziyaret etti. Ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, TV3 ortaklarından Gazetemiz Kurucusu ve Başyazarı Mehmet Emin Güzbey, Türkeli Gazetesi sahibi Sahibi Önder Artuk, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Yeşilay katıldı. Heyet TV3’ün açılış davetiyesini Dr. Bahçeli’ye takdim ederken Bahçeli ise programının uygun olması durumunda açılışa mutlaka katılacağını dile getirdi.

mehmet emin güzbey 

BÜYÜK GAYRET VE BAŞARI BEKLİYORUM

Parti Genel Merkezinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Gazetemiz Kurucusu ve Başyazarı Mehmet Emin Güzbey’e önemli açıklamalarda bulundu. Afyonkarahisar’dan bu yıl yapılacak seçimlerde büyük bir başarı beklediğini belirten Dr. Bahçeli, Güzbey’e, “Afyonkarahisar’dan bu seçimlerde büyük gayret ve başarı bekliyorum. 1999 seçimlerinde elde edilen başarının üstüne çıkılması en büyük temennimdir. 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde 3 hilali Afyonkarahisar Kalesine dikmeliyiz. Artık Afyon’da üç hilali dalgalandırmanın zamanı geldi. Çünkü Milletvekilim Mehmet Taytak’a, tüm teşkilatlarımıza Belediye Başkan Adaylarımıza ve sizlere sonsuz güvenim var. Sizin vesilenizle tüm Afyonkarahisar’lıvatandaşlarımıza selam yolluyorum. Yolumuz aydınlık ve açık olsun”

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ