Milliyetçi Hareket Partisi, Afyonkarahisar'daki 51 adayını Akrones Termal Otel’de gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısı'nda tanıttı. Bando takımının coşkulu gösterisiyle başlayan toplantı, birlik ve beraberliği yansıtan özçekim fotoğrafı ile sona erdi.

MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu'nun öncülüğünde gerçekleşen özçekimde, KAÇEP İl Başkan Yardımcısı Av. Nesrin Çelikbilek, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, ilçe yönetimi ve KAÇEP üyeleri bir araya geldi. Aday tanıtım toplantısının ardından yapılan bu özçekim, partililerin seçimlerden zaferle çıkacaklarına olan inançlarını yansıttı.

mhp özçekim

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı, toplantıda yaptığı konuşmada, adaylarının şehre hizmet etmek için aday gösterildiğini ve birlikte güçlü bir Afyonkarahisar için çalışacaklarını vurgulamıştı. Partinin seçim hedeflerini belirlerken birlik ve beraberlik ruhunun ön planda tutulduğu belirtilirken özçekime yansıyan görüntüler MHP’nin birlik olarak hareket ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi.  

İnci taneleri yine gündemi salladı! Azem’in kızıyla ilgili büyük sırrı ne? İnci taneleri yine gündemi salladı! Azem’in kızıyla ilgili büyük sırrı ne?

Kaynak: NURBANU SOY