Afyonkarahisar'da "AFSÜ GençFest 2024" başladı! Afyonkarahisar'da "AFSÜ GençFest 2024" başladı!

Bu ziyaret, özel çocuklarla birlikte düzenlendi ve dikkatleri üzerine çekildi. Dernek yetkilileri, MHP'ye vermiş oldukları destekten dolayı teşekkürlerini sundular.

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Fatma Kavas ve yönetimini parti binasında ağırladı. İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeybek de bu buluşmada yer aldı.

DESTEKLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Dernek Başkanı Fatma Kavas, konuşmasına teşekkür ederek başladı ve MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ın geçtiğimiz aylarda yapılan ziyarette talep ve istekleri ilgiyle dinlediğini belirtti. Kavas, Bakanlığın projeyi onaylamasında Taytak'ın rolü olduğunu da paylaştı. Kendisi ayrıca, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yönetimine de derneğe verdikleri destek sebebiyle bir teşekkür ziyareti yapmak istediklerini belirtti.

KAHVECİ: "HER TÜRLÜ DESTEK VERMEYE HAZIRIZ"

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, konuya dair yaptığı açıklamada, dernek başkanını kutladı ve özel ihtiyaçları olan çocukların dernek başkanlığını yapmasının büyük bir görev olduğunu söyledi. Kahveci, hiçbir engelli bireyi farklı görmeyip, onları kendilerinden biri olarak kabul ettiklerini vurguladı. ("Onları bizden biri olarak görüyoruz.") Kahveci, MHP olarak derneğin her türlü talebine destek vermeye hazır olduklarını belirtti ve ziyaretten memnuniyetini dile getirdi. Ziyaretin sonunda Fatma Kavas, dernek adına Başkan Kahveci'ye anı hediyesi takdim etti. CEMİLE KAYTAN

Editör: Cemile Kaytan