Aile Bakanlığı personel alımı şartları açıklandı! 18 yaş üzeri iş arayanlar dikkat Aile Bakanlığı personel alımı şartları açıklandı! 18 yaş üzeri iş arayanlar dikkat

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven öncülüğünde bir heyet, Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Komisyonu kapsamında Mardin E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etti. Komisyon üyeleri, cezaevindeki koşulları yerinde gözlemleyerek, hükümlü ve tutukluların yaşam şartlarını inceledi.

Ziyaret sırasında, cezaevi yönetimi ve personeliyle görüşmeler gerçekleştiren heyet, aynı zamanda tutuklu ve hükümlülerin hakları, cezaevinin fiziki koşulları ve eğitim ile rehabilitasyon faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Komisyon, kurumda yapılan çalışmaları ve hükümlülerin iyileştirme süreçlerini değerlendirdi.

İbrahim Yurdunuseven ve beraberindeki komisyon üyeleri, incelemelerinin sonunda cezaevinin genel durumu ve iyileştirme çalışmalarına ilişkin olumlu izlenimler edindiklerini belirttiler. Komisyonun ziyareti, hükümlü ve tutuklu haklarının gözetilmesi ve ceza infaz kurumlarının şartlarının iyileştirilmesi yönünde atılan adımları kamuoyu ile paylaşmak amacı taşımaktadır.

Editör: Tuğba Özkan