Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Afyonkarahisar'da düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti. Afyonkarahisar, Türkiye'nin zafer diyarı olarak adlandırılan ve tarihi öneme sahip Zafer Meydanı'nda düzenlenen politika şölenine ev sahipliği yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kalabalık bir topluluğun önünde yerel kalkınmadan demokrasiye, ekonomik başarılardan sosyal politikalara kadar geniş bir yelpazede konuları ele aldı.

Öncesinde ise AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay da bir konuşma yaparak seçim vaatlerini ve politik vizyonunu vatandaşlarla paylaştı. Uluçay'ın konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan sahne alarak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Uçar: Gençlere örnek oluyor! Uçar: Gençlere örnek oluyor!

Bir vatandaşın tepkisi ise mitingin dikkat çeken anlarından biri oldu. Kalabalığın içinden yükselen ses, belediyelere yönelik iddialarını dile getirdi. Söz konusu vatandaş Uluçay’ın konuşması sırasında, "Halkı soydurmayın, belediyelere araba verin. Belediyelerin arabası yok, halk soyuluyor" şeklinde konuşarak Uluçay’dan talepte bulundu.

                                

Kaynak: FADİME ÖZKARAN