Türkiye Motosiklet Tutkunları, Afyonkarahisar'da sokak hayvanlarına destek olmak adına harekete geçti. Topladıkları bağışlarla yaklaşık 500 hayvanı besleyen grup, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek topluma örnek oldu.

Yağmur bulutları Afyonkarahisar semalarında! Yağmur bulutları Afyonkarahisar semalarında!

Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Türkiye Motosiklet Tutkunları Temsilciliği, kentteki sahipsiz sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla harekete geçti. Grubun 21 üyesi, topladıkları bağışlarla 180 kilogram kuru mama alarak yaklaşık 500 sokak hayvanını besledi.

A W147768 01

ÜYELER, SOKAK HAYVANLARI İÇİN TOPLADIKLARI BAĞIŞLARLA MAMA ALDI

Motosiklet tutkunları, topladıkları bağışlarla sokak hayvanları için mama temin etti. Hüseyin Akçeken liderliğindeki ekip, motorlarıyla bir araya gelerek Afyonkarahisar'daki çöplük bölgesinde hayvanları besledi.

TÜRKİYE MOTOSİKLET TUTKUNLARI AFYONKARAHİSAR TEMSİLCİSİ AKÇEKEN'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Motosiklet Tutkunları Afyonkarahisar Temsilcisi Hüseyin Akçeken, grup olarak sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirtti.

 Akçeken, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Toplumda farkındalık oluşturmak adına gerçekleştirdiğimiz son faaliyetimiz sokak hayvanları için oldu. 21 üyemizin bağışları ile 5 bin 555 TL bağış toplandı. Bu parayla 180 kg kuru mama aldık. 35 katılımcı ile Afyonkarahisar çöplük bölgesinde 6 farklı noktada toplamda 500’e yakın hayvan besledik. Üyelerimizle birlikte el ele vererek bu tür projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz."

Kaynak: İHA