Şampiyondan ziyaret! Şampiyondan ziyaret!

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, geçtiğimiz günlerde organize edilen 'Aday Öğretmenlerin Uyum Eğitimi Semineri'ne katıldı. Sünnetci, seminer sırasında aday öğretmenlerle birebir yakınlaşma fırsatı buldu.

Seminerde konuşan Afyonkarahisar'ın İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Akademileri İlk Ders Töreni'nde dile getirdiği görüşlere değindi. Bakan Tekin'in "Öğretmenlerimizin ve yöneticilerimizin; kişisel ve mesleki gelişimini destekleyip, akademik kariyerlerini zenginleştirirken, akademilerde aldıkları kazanımları öğrencileriyle paylaşarak okullarına yansıtmaları ve farkındalık yaratmalarını sağlamak amacıyla yola çıktık" ifadelerini hatırlatan Sünnetci, öğretmenliğin sadece okul çerçevesi ile sınırlı olmayıp, daha geniş etkileşimli bir yaşam biçimi olduğunu vurguladı.

Sünnetci, "Öğrencilerinizin yüreğine dokunamadan beynine giremezsiniz" diyerek, aday öğretmenlere tecrübelerini aktardı ve bu konuda önemli tavsiyelerde bulundu. Müdürün gördüğü heyecanı, tüm öğretmen adaylarının kariyerlerinin sonuna kadar sürdürmeleri yönündeki dilenimleriyle beraber, seminerin ikramları aday öğretmenlere taktim etti ve yeni görevlerinde başarılar diledi.

Seminere Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'nin yanısıra, Şube Müdürü Hikmet Tuncer de katıldı. Tuncer de öğretmen adaylarına deneyimlerini aktararak, seminere değer kattı. 

Editör: Tuğba Özkan