İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, il başkanlığı binasında haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi. Mısırlıoğlu, toplantıda AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın ‘Gerçek Belediyecilik’ sloganını eleştirdi.

Dinar'da Belediye Meclisinde neler oldu? Dinar'da Belediye Meclisinde neler oldu?

muhammet mısırlıoğlu

Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar bu seçimde değişim yaşayacağını vurgulayarak, ‘’Değişim vakti gelmiştir. Yeter söz milletindir, yeter söz Afyonkarahisar’ındır. Bunların matruşkaları var. AK Parti ile birlikte matruşkalar çıktı piyasaya. Kutunun içinden açıyorsunuz bir bakıyorsunuz başka bir matruşka. Bir kısa boylusu, sonra ondan daha kısa boylusu şimdide en kısa boylusu karşımızda. Afyonkarahisar’a gerçek belediyeciliği yaşatacakmış. 20 yıldır sahte bir belediyecilik mi yapıyorsunuz sayın Uluçay, 20 yıl içinde dördüncü belediye başkan adayısınız. 3 dönem belediye başkanlık yapan aday adayınız vardı. O da sahte miydi? Onlar sahte belediyecilik yaptı da biz mi bilemedik, bizi mi kandırdınız?’’ ifadelerini kullandı.

muhammet mısırlıoğlu

NEREDE 100 BİN ÖĞRETMEN?

İstihdama da değinen Mısırlıoğlu Afyon’nun sokaklarında yürünemediğini, Afyonluların doğduğu topraklarda doyamadığını söyleyerek, ‘’22 yıllık iktidarlarında sahte bir tane tekstil fabrikası açılışından başka istihdam adına bir tane yatırım gören var mı? Bizim üniversite öğrencilerimiz asgari ücretle mermer fabrikalarında, lokum ve şeker imalathanelerinde iş bulabilmek için sırada bekliyor’’ diye konuştu.

Mısırlıoğlu öğretmen atamalarına da değinerek, ‘’Öğretmen ataması yapacağız dediler. 100 bin atama yapacaklardı 14 Mayıs’tan önce hem muhalefet partisinin vaadiydi bu hem de sayın Cumhurbaşkanının vaadi. Bugün 9 ay oldu. Nerede 100 bin öğretmen?’’ dedi.

Kaynak: NURBANU SOY