Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen, muhtarlar ile dayanışma ve birliktelik duygularını pekiştirmek için hazırlanan muhtarlar arası dart turnuvası da 18 muhtarın katılımı ile gerçekleştirildi. Turnuvaya Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın atışıyla başlayan turnuvaya 18 muhtar katıldı. Belediye Başkanı Ataç ve Eskişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Güler de turnuvaya katılanlar arasındaydı. Turnuva, Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda gerçekleşti.

GELENEK HALİNE GELDİ

Başkan Ataç, turnuvaya katılan muhtarlara başarılar diledi ve muhtarlarla sürekli bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Muhtarlar arasında dayanışma ve birlikteliği pekiştirmek amacıyla her yıl düzenlenen turnuva için gelenek haline getirdiklerini ifade etti. Başkan Ataç, katılan tüm muhtarlara başarılar diledi.

Gençlik Haftası Sandıklı'da Coşkuyla Kutlandı Gençlik Haftası Sandıklı'da Coşkuyla Kutlandı

Turnuva sonucunda Hacıalibey Muhtarı Selma Yavaş birinci, geçen yılın şampiyonu Karadere Muhtarı Hayri Öner ikinci ve Hacıseyit Muhtarı Münir Çorakbaş üçüncü oldu. Katılımcılara çiçek ve katılım belgeleri takdim edildi. Muhtarlar, Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti. N\S

Editör: Nurbanu Soy