Yaşanan olumsuz olaylar ve sağlık sorunlarıyla ilgili duyarlılığını, Belediye Başkanı olduğu zaman diliminden bugüne kadar her zaman ortaya koyan Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Sandıklılı vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Geçmiş olsun ve taziye ziyaretleri kapsamında ilçedeki vatandaşları ziyaret eden Başkan Dr. Mustafa Çöl, onların dertlerini dinleyerek, moral veriyor ve yardımcı olmaya gayret gösteriyor.

Afyonlu şehit polis memleketine uğurlandı! Afyonlu şehit polis memleketine uğurlandı!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl

ÇÖZÜM BULMAK İÇİN ÇABA HARCIYORUZ

Başkan Dr. Mustafa Çöl, yaptığı açıklamada; “İlçemizde yaşayan her bir hemşehrimiz bizim için kıymetlidir. Acılarını ve sevinçlerini paylaşmak, onların yanında olmak bizim görevimizdir. Geçmiş olsun ve taziye ziyaretlerimizle hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi, ilçemizdeki herkesin sorunlarına çözüm bulmak için çaba harcıyoruz” dedi.

Başkan Çöl, vatandaşları yalnız bırakmıyor

Bu yapılan ziyaretlerden dolayı vatandaşlar Başkan Dr. Mustafa Çöl’e teşekkür ederek, kendilerini unutmadıkları için duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Başkan Dr. Mustafa Çöl, ilçede birlik ve dayanışmanın güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla bu tür ziyaretlere devam edeceğini belirtti.

Kaynak: NURBANU SOY