Cumhur İttifakına yakışmadı! Cumhur İttifakına yakışmadı!

Fatih Mahallesi’nde bulunan Osman Atilla Ortaokulu bina yenilemesi dolayısıyla yıkılmıştı. Yerine yeni bina yapılması için işi alan müteahhit yaz aylarının başlarında okulun temelini atıp kayıplara karıştı. Okul temeli aylardır müdahalesiz bir şekilde dururken okulda eğitim gören öğrenciler ise aynı mahallede bulunan başka okullarda ikili öğretim olarak eğitim görüyor.

osman atilla ortaokulu

2 YIL SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Afyonkarahisar Merkez Osman Attila Ortaokulu 24 derslik yapım işi 7 Şubat 2018 tarihinde ihaleye çıkarıldı. Afyonkarahisar Özel İl İdaresi tarafından ihalesi yapılan ve 500 gün süre verilen okulda bina yıkıldı yıkılmasına ancak yeni bina atılan temel ile kaldı.

osman atilla ortaokulu

Edinilen bilgilere göre, işi üstlenen müteahhitin 2 yıl sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz yaz aylarının başında yıkılan binanın yerine atılan temel ile kalan okul, civardaki vatandaşlarda endişeye neden oluyor. Vatandaşlar tarafından müteahhitin sözleşmesi bitmeden okulu tamamlayıp tamamlamayacağı merak edilirken seslerini duyuramayan vatandaşlar, yetkililerin konuya müdahale etmesini bekliyor. \\ODAK ÖZEL HABER

Kaynak: NURBANU SOY