İDDİALAR DOĞRUYSA VAY SİNANPAŞA’NIN HALİNE! İDDİALAR DOĞRUYSA VAY SİNANPAŞA’NIN HALİNE!

18 Mart ve 22 Martta iki ayrı konu, ‘Bize neler oluyor?’ dedirten cinsten.

18 Mart  Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürlüğü sorumluluğundaki Büyük Taarruz Şehitliği ve Mustafa Kemal Atatürk Anıtı'ndaki bayrak direklerinde Şanlı Türk Bayrağımızın takılı olmayışı dikkat çekmişti.

Bayrak Yok

Bu törenin sorumluluğunun Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürlüğünde olduğunu ifade eden ilgililer, ‘Veysel Eroğlu’nun Bakanlıktan ayrılmasının ardından nedense Milli Parklarda bir umursamazlık oluştu. Bölge Müdürlüğünün ilimizde olması bir avantaj olması gerekirken, maalesef pek çok hususta sanki şimdi Afyon cezalandırılıyor hissine kapılıyoruz. Bölge Müdürü başta olmak üzere Milli Parkların tüm ilgilileri sorumluluk alanlarında üzerlerine düşen görevleri eksiksiz yerine getirmelidirler’ dediler.

milli parklar

*

Bir başka şaşırtan olayda dün yaşandı.

Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı görevlerinde bulunmuş olan Hulusi Akar 22 Mart Cuma günü ilimize gelmiş ve bir dizi programa katılmıştı.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili olan Hulusi Akar, Birlik Vakfı Afyonkarahisar Şubesi tarafından Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonunda düzenlenen ‘Millet olma bilinci ve terörle mücadele’ konferansına katıldı.

Hulusi Akar’ın bu konferansında salonun tıklım tıklım dolu olması gerekirken, salonun neredeyse yarı yarıya boş olması başta protokol üyeleri olmak üzere katılanları şaşırttı.

Hulusı Akar

Türkiye’de en önemli görevlerde bulunmuş olan ve halen ağzından çıkan her kelimenin dikkatle takip edildiği Hulusi Akar’ın çok kısıtlı zamanından vakit ayırıp ilimize gelmiş olması ve burada konferans vermesinin önemine işaret eden ilgililer, ‘Hulusi Paşa bugün Türkiye’nin en önemli 5 kişisinden birisidir. O şimdi her ne kadar seçim çalışmaları kapsamında ilimizde olsa da, ağzından çıkacak her kelime çok önemlidir ve ilimize verdiği değeri göstermek açısından Afyona gelmiştir. Bu süreçte çok fazla programa katılmadığı bilinmektedir. Afyon programını da geri çevirmeyerek kabul etmiştir. Ama o aşağı yukarı 300 kişilik salonda gördüklerimiz bizi şoke etti. Salonun neredeyse yarısı boştu. Bazı kişiler telefonlarına sarıldı ve orayı doldurmak için gayret sarfettiler ama bunu da başaramadılar. Bu durum sanıyoruz Hulusi Paşanın da gözünden kaçmamıştır. Afyon o salonu tıklım tıklım doldurmalıydı’ dediler.

YARIN 11:11 haberimizde;
Ön koltuk sevdalısı Başkan!  

Kaynak: ÖZEL HABER / ODAK HABER MERKEZİ