Artan fiyatlar yapılan zamlar derken vatandaş ay sonunu getiremiyor hal böyle olunca nakit para bulmak için bir arayışına giriyorlar. Bu bankadan vatandaşın yüzünü güldürecek bir kampanya haberi daha geldi. Detaylar haberimizde… 

O BANKA DAMPİNG YAPTI! 3 AY ÖDEMESİZ 25.000 TL, 70.000 TL VE 250.000 TL ŞİPŞAK VERİLİYOR

Maaşlı müşterilere özel indirimli faiz oranlarıyla tüm ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabileceğiniz özel ihtiyaç kredileri Yapı Kredi’de hemen!

3 AY ÖDEMESİZ 25.000 TL, 70.000 TL VE 250.000 TL ŞİPŞAK VERİLİYOR! O BANKA DAMPİNG YAPTI

Bugün sizlere Yapı Kredi’nin sunduğu özel fırsatlardan biri olan maaşlı müşterilere yönelik özel ihtiyaç kredilerini tanıtacağım. Finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için harika bir fırsat olan bu kredi hakkında bilmek istediğiniz her şeyi öğrenmeye hazır mısınız? Şimdi gelin buna hep birlikte bakalım.

İHTİYAÇ KREDİNİZ İLE İLGİLİ BAŞVURU VE KULLANIM ADIMLARI

36 aya varan vadeye başvurabilir, krediniz onaylandığı anda kullanabilirsiniz. Ayrıca şubeye gitmenize gerek kalmadan hafta sonları dahil her gün krediniz anında hesabınıza aktarılacaktır.

BAŞVURU ADIMLARI

Kredi aşamasından sürecinize başlayabilir> Yapı Kredi Mobil şube ve bireysel internet üzerinden bireysel ihtiyaç kredisi başvurup kullanabilirsiniz. Şifrenizi unutmanız durumunda Şifre Al/Şifremi Unuttum menüsünden hemen yeni şifrenizi alabilirsiniz.

Kayıtlı genç kadın çiftçi sayısı 10 yılda kaç katına çıktı? Kayıtlı genç kadın çiftçi sayısı 10 yılda kaç katına çıktı?

KREDİ TUTARI VE LİMİTLERİ

En az 1.000 TL, en fazla 250.000 TL tutarında kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bankamızın belirlediği önceden onaylanmış limitiniz varsa limit tutarınız kadar krediden yararlanabilirsiniz. Onaylanan limitin aşılması durumunda yeniden değerlendirme yapılarak, bankamız kredi kullanılmadan önce limiti düşürebilir veya tamamen iptal edebilir.

BAŞVURU DEĞERLENDİRMESİ VE ONAY SÜRECİ

Kredi talebiniz bankamızın politikaları çerçevesinde değerlendirilerek ihtiyaç duyulması halinde kullandırılabilmektedir. Banka tarafından yapılan değerlendirme sonrasında talebiniz reddedilebilir veya talep ettiğiniz tutarın altında bir tutar karşılığında onaylanabilir. İnceleme sonrasında tarafınıza SMS ile bilgi verilecektir. Ayrıca Yapı Kredi Bireysel İnternet ve Mobil şube Krediler menüsünde yer alan Başvuru Takip aşamasından da başvuru durumunuzu dilediğiniz zaman takip edebilirsiniz.

OTOMATİK ÖDEME TALİMATI

Kullandıkça otomatik ödeme talimatı belirleyerek aylık ödemelerinizi mevcut hesabınızdan otomatik olarak ödeyebilirsiniz. Yapı Kredi maaşlı müşterilere yönelik Özel İhtiyaç Kredisi, finansal ihtiyaçlarınızı karşılamada hızlı, kullanışlı ve pratik bir çözüm sunar. Olağanüstü düşük faiz oranları ve basit başvuru süreciyle ihtiyaçlarınızı karşılamak artık daha da kolay! Şimdi Yapı Kredi’ye kaydolun ve hayalinize bir adım daha yaklaşın.

MAAŞ MÜŞTERİLERİNE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ’NE NASIL BAŞVURABİLİRİM?

Başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

KREDİ BAŞVURUM ONAYLANDIKTAN SONRA NE KADAR SÜREDE KULLANABİLİRİM?

Başvurunuz onaylandıktan sonra kredinizi hemen kullanabilirsiniz.

KREDİ BAŞVURUMU TAKİP ETMEK İÇİN NELER YAPABİLİRİM?

Başvuru durumunuzu SMS yoluyla bildirim alarak ve Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi’ndeki başvuru takip aşamasından takip edebilirsiniz.

KREDİ KULLANIMI ESNASINDA HANGİ BELGELERİ HAZIRLAMAM GEREKİYOR?

Krediden yararlanmak için genellikle nüfus cüzdanı, gelir belgesi gibi belgeler istenmektedir.

KREDİ TAKSİTLERİNİ ÖDEMEK İÇİN HANGİ YÖNTEMLERİ KULLANABİLİRİM?

Otomatik ödeme talimatı belirleyerek aylık ödemelerinizi cari hesabınızdan otomatik olarak ödeyebilirsiniz.

Kaynak: MURAT EMRE