OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, can ve mal güvenliğini sağlamak için projelerin olduğunu ancak bu projelerin biraz ötelenmek zorunda kaldığını belirtti. Çobanlar'da termal kent projesi ve İscehisar'da TOKİ'lerde yaşanan problemlerin çözümüne yönelik projelerin başlatıldığını vurguladı. Ayrıca, OEDAŞ'ın son iki yılda kabiliyetini arttırmak için 60 ilave personel aldığını ve 24 iş makinası aldıklarını söyledi.

3 TRAFO BÖLGESİ TAMAMLANACAK

OEDAŞ İl Müdürü Cafer Demir, termal bölge sorunu hakkında da konuştu. Şubat ayında projelendirme işlemlerinin tamamlandığını ve kendi ekiplerinin Şubat ayından itibaren çalışmalara başlayacağını söyledi. 8 trafo bölgesi oluşturacaklarını ve seçimden önce 3 trafo bölgesinin tamamlanacağını belirtti. Amacın bu yıl içinde bütün problemleri çözmek olduğunu ifade etti.

BELEDİYELER SORUMLULUK ALMALI

THY 2024 Kabin Memuru Alımı: Kimler Başvurabilir? THY 2024 Kabin Memuru Alımı: Kimler Başvurabilir?

HUB İletişim Müdürü Necla Yılmaz, Can Dostlar sosyal sorumluluk projesi hakkında konuştu. Sokak hayvanları, özellikle sokak köpekleri hakkında olumsuz haberlerin yer aldığını belirten Yılmaz, aç olan hayvanların saldırmayacağını ve kısırlaştırmanın önemli olduğunu söyledi. Belediyelerin bu konuda daha fazla sorumluluk alması gerektiğinin altını çizdi.

ÇİZGİLERİMİZ DEĞİŞMEYECEK

OEDAŞ İl Müdürü Cafer Demir ise OEDAŞ'ın sosyal sorumluluk projelerine ve kadın yönetici, kadın çalışan sayısının artırılmasına vurgu yaptı. Firma olarak ekstra bir duyarlılıkla hareket ettiklerini belirten Demir, hayvanlar, çevre ve engelli bireylere yönelik projeler ürettiklerini ve bu çizgilerinin değişmeyeceğini ifade etti.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN