CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, bu iddialarla ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e cevaplandırılması için bir dizi soru sordu. "Bilgisayar bağışlarına ilişkin skandalı araştırmak üzere herhangi bir denetim veya takip yapılıyor mu?" sorusunun yanı sıra, okul müdürünün bu durumda bile görevinde kalmasının bakanlık nezdinde hangi durumu gösterdiği de soruldu.

MÜDÜR HAKKINDA SORUŞTURMA 

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, bu durumun ortaya çıkması üzerine okul müdürünün izin alıp Düzce'ye gittiği ve eğitim müdürlüğünden her yapılan paylaşımların ardından şüpheli durumdaki müdür hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.

EĞİTİM VE ÖĞRETİM ARAÇLARININ KÖTÜYE KULLANIMI 

Köksal, Bakanlık öğrencilere yardımcı olmak için yapılan gönüllü bağışların, iddialara göre, okul müdürleri tarafından kötüye kullanılmasının yanıtlaması gereken bir durum olduğunu bildirdi. Bu tür denetimlerin ve takiplerin tam olarak yapılmamasının, eğitim ve öğretim araçlarının kötüye kullanımına yol açabileceği belirtildi.

Oryantiring etkinliği tamamlandı! Oryantiring etkinliği tamamlandı!

CEMİLE KAYTAN 

Editör: Cemile Kaytan