24 Kasım Öğretmenler günü için Okul Müdürü İbrahim Diyar ve Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Mazi’nin organize ettiği geceye Şemsettin Karahisari Ortaokulu Öğretmenleri tam kadro katılırken bir kısmı eşi ve çocuklarıyla geldi. Öğretmenlerin ismine özel el yapımı deri cüzdan hediye edilirken geceye yaklaşık 150 kişi katıldı. 5 yıldızlı bir otelin çarşısında bulunan restoranın yarısı kapatılarak 24 Kasım Öğretmenler günü için hazırlandı. 

TAM KADRO KATILIM 

Şemsettin Karahisari Ortaokulu yönetim kadrosu ve öğretmenlerinin tamamının katılımıyla yapılan geceye özellikle kadın öğretmenler şık giyimleri ile göz kamaştırdı. Canlı müzik eşliğinde başlayan gecede öğretmenler ve aileleriyle birlikte 150 kişi katıldı. Okul Müdürü İbrahim Diyar ve Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Mazi öğretmenleri kapıda karşıladı. Uzun zamandır böyle bir araya gelmediklerini söyleyen öğretmenlerin keyfi yerindeydi. 

MİLLİ EĞITIM MÜDÜRÜ SÜRPRİZİ

Keyifli başlayan gecenin sürprizi Afyon Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi oldu. Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Mazi’nin davetinden Okul Müdürü İbrahim Diyar’ın bile haberinin olmaması dikkat çekti. 24 Kasım Öğretmenler günü için yapılan gecenin başladığı saatlerde kapıdan içeri giren Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi’yi karşısında gören öğretmenler çok şaşırdı. Sünnetçi, Okul Müdürü İbrahim Diyar, Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Mazi ve Ahmet Sarlık tarafından karşılandı. 

Afyon’da kaza 1’i çocuk 5 yaralı! Afyon’da kaza 1’i çocuk 5 yaralı!

ÖĞRETMENLER İLK PİSTE ÇIKAN OLDU

Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi masaların arasına girerek salonda bulunan tüm öğretmenlerle tek tek tokalaşıp 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Yapılan kutlamadan sonra kısa bir konuşma yaptı. Bir saat kaldıktan sonra ayrılan Milli Eğitim Müdüründen sonra canlı müzik eşliğinde öğretmenler kendini piste attı. Özellikle okulun ağır abisi gibi görünen öğretmenlerinin oynamak için ilk piste çıkması dikkat çekti. Gece pasta kesimi ve aile fotoğrafı çekimiyle son buldu.  

Editör: Nurbanu Soy