Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılarak ilçede eğitim camiası için anlamlı bir günün kutlanmasına öncülük etti. Öğretmenler Günü kutlamalarının başladığı ilk durağı Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen tören oldu. Burada toplanan öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Sarı, göreve gönül vermiş eğitimcilerin bu özel gününü kutladı.

Törende, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı çelenk, Atatürk Anıtı'na sunuldu. Bu anlamlı anın ardından toplanan kalabalık saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı, Dinar Belediye Bandosu'nun eşliğinde gururla okundu.

Törenin devamında, Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Belediye Kültür Salonu'nda düzenlenen ve öğretmenler gününün ruhunu yansıtan başka bir programa katılım gösterdi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Özel günün anlamını vurgulayan konuşmalarla devam eden etkinlikte, katılımcılara şiirler, orotoryo gösterisi ve müzik ziyafeti sunuldu.

Renkli geçen kutlamalarda, öğrenci yarışmalarında dereceye giren gençler ve onların yönlendirmecisi öğretmenler, Dinar Kaymakamı Kemal Duru ve Belediye Başkanı Nihat Sarı tarafından ödüllendirildi. Ödül töreni, katılımcılar tarafından büyük ilgi ve takdirle karşılandı.

Gün boyu devam eden Öğretmenler Günü etkinlikleri akşam saatlerinde de sona ermeyecek. Belediye tarafından organize edilen ve eğitimcilerin onuruna verilecek olan yemeğe de ev sahipliği yapacak olan Başkan Sarı, akşam saat 18:30'da öğretmenleri iş ve eğitim hayatındaki emekleri için onore edecek olan yemek programında bir araya gelecekler. Dinar'da öğretmenler günü coşkusu, bu özel akşam yemeğinin ardından son bulacak.

Evlilik Yolunda İlk Adımı Attılar! Evlilik Yolunda İlk Adımı Attılar!

Editör: Tuğba Özkan