Etkinliğe Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Nurullah Okumuş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Aslan, AFSÜ Dekanları, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt ve birçok basın mensubu katılım gösterdi. Programda basının önemi ve üniversite ile medya arasındaki iş birliğine vurgu yapıldı.

rektör

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş açılış konuşmasında basın mensuplarının toplum için önemine değindi. Son birkaç yıl içinde basın mensuplarının öneri, uyarma ve destekleriyle üniversitenin büyüme ve gelişme yönünde önemli mesafeler kat ettiğini söyledi. Prof. Dr. Okumuş, gazetecilere olan minnettarlığını ifade ederken, onların bilgiye ulaşmada kritik bir rol oynadıklarını ve hakikati arama sürecinde medyanın ince işçiliğine ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

kahvaltı

Üniversite ile medya arasındaki yakın iş birliğinin öneminin altını çizen Rektör Okumuş, dünya genelinde ve bölgelerinde yaşanan olaylar hakkında kamuoyunu güvenilir şekilde bilgilendirmede medyanın üstlendiği sorumluluğa değindi. Türkiye'nin ikinci yüzyılına girişinin, hem Afyonkarahisar hem de Sağlık Bilimleri Üniversitesi için hayırlı olmasını temenni ederek, basın ve üniversitelerin bu yeni dönemde de önemli görevler üstleneceğine işaret etti.

3.9 Büyüklüğünde Deprem Oldu 3.9 Büyüklüğünde Deprem Oldu

toplu

Etkinlik, basın mensuplarının toplum için taşıdığı değerin ve gazetecilik mesleğinin zorluklarının anlaşılmasının yanı sıra, medya ile eğitim kurumlarının birlikte çalışmalarının önemini vurgulayarak son buldu.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN