İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ülkeyi turlamaya devam ediyor. Milletvekili Olgun 5 günde 10 şehir gezerek partisine üye olan binlerce vatandaşa rozet taktı.

hakan şeref olgun

TASARRUF PAKETİ İKTİDARIN İSRAFININ İTİRAFIDIR TASARRUF PAKETİ İKTİDARIN İSRAFININ İTİRAFIDIR

Genel Başkan Yardımcısı olarak şehirleri ziyaret ettiğini ifade eden Milletvekili Olgun ODAK’a özel açıklamalarda bulundu. Milletvekili Olgun, “İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak 5 günde 10 şehri ziyaret ettim. Çarşamba günü Yozgat’ta başladığımız ziyaretler kapsamında sırasıyla Sivas, Samsun, İstanbul, Isparta, Afyonkarahisar, Burdur, Denizli, Aydın ve İzmir’i ziyaret ettim” dedi.

hakan şeref olgun

ROZET TAKMAKTAN KOLUM YORULDU

Şehir ziyaretlerinin aralıksız olarak devam edeceğini dile getiren Milletvekili Olgun, “Şehir ziyaretlerimize bundan sonra da aralıksız devam edeceğim. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde çalışmalarımızı sürdürüyorum. Partimizden birkaç kişi istifa etti diye kıyameti koparanlar var. Ben 5 günde gezdiğim şehirlerde partimize üye olan vatandaşlarımıza partimizin rozetini takmaktan kolum yoruldu. Biz durmadan gece gündüz demeden çalışmaya partimize yeni üyeler kazandırmaya devam edeceğiz. 31 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde de en iyi sonuçları almak için koşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

hakan şeref olgun

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ