Yerel seçimlere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Heyeti, Afyonkarahisar'ın genel durumu ve medya stratejileri konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere uydu kanalı TV 3 ile  bir araya geldi.

  Ziyarette İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı'nın yanı sıra partinin çeşitli kademelerinden teşkilat üyeleri yer aldı.

Ziyaret çıkışı uydu kanalı Odak muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Milletvekili Olgun dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Odak Muhabirlerinin; “İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Afyonkarahisar’a geleceği tarih belli oldu mu?”  sorusu ile mikrofonu yönlendirdiği Milletvekili Olgun’dan şu açıklama geldi. Olgun “İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı olduğum için Genel başkanımıza çoğu ziyaretlerde eşlik ediyorum. Afyonkarahisar’da bizim memleketimiz olduğu için güzel bir program yapacağız ama tarihi belli değil” dedi. Sözlerine devam eden Milletvekili Olgun,  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için Afyonkarahisar’a 31 Mart yerel seçiminde çok güvendiğini ve buna inanarak Afyonkarahisar’dan güzel sonuç alacaklarını dile getirdiğini ifade etti.

Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birlik Başkanı belirlendi! Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birlik Başkanı belirlendi!

Odak Muhabirlerinin bir diğer sorusuna ise;  İYİ Parti Afyonkarahisar Dinar belediye Başkan Adayınız netleşti mi? Dinar Ülkü Ocakları Eski Başkanı Murat Ataş ve Kurucu İlçe Başkanı İbrahim Acar’ın Kulislerde ismi geçmekte, bununla ilgili net bir açıklama olacak mı? Yoksa, İYİ Parti Dinar’da sürpriz adayını mı açıklayacak? Sorularına kaçamak cevaplar veren Milletvekili Olgun, “Dinar’da aday açıklanmayan 2-3 ilçeden birisi. İnşallah bu hafta adayımız kesinleşecek her şey olabilir. Siyasette biliyorsunuz ki 24 saat çok uzun bir süredir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN / TUĞBA ÖZKAN