AK Parti'nin İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan bilindiği gibi Şuhut ilçemizden.

Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele eğitimi! Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele eğitimi!

Uzunca bir süreden beri AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Ethem Karahan’ın Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in yıllardır yanında yer aldığı biliniyordu.

AK PARTİ İÇİNDEN BİLE TEPKİ! AK PARTİ İÇİNDEN BİLE TEPKİ!

AK Parti'nin Afyon Belediye Başkan adayını açıkladığı tarihe kadar Mehmet Zeybek lehine konuşmaları, sosyal medya paylaşımlarının olduğuna dikkat çeken siyasi çevreler Ethem Karahan’ın Şuhutlu hemşerisi Hüseyin Ceylan Uluçay aday gösterilmesinden itibaren yaptığı bir sosyal medya paylaşımına tepki gösterdiler ve Ethem Karahan’ı ‘Cıva gibi maşAllah’ benzetmesi yaptılar.

ethem karahan

Ethem Karahan’ın sosyal medya paylaşımında Hüseyin Ceylan Uluçay için, ‘Doğru zaman, Doğru Adam ! ...’ ifadeleri ve bu ifadenin sonuna koyduğu ünlem işareti tepki çekerek, ‘Hüseyin Uluçay doğru adam ise, AK Partide diğer altı aday adayı yanlış adamlar mıydı? İl Gençlik Kolları Başkanı nasıl böyle bir gaf yapabilir? Kendi partisindeki insanları nasıl böyle aşağılayabilir? Bu hadsizliğinin cesaretini hemşerisi olan Şuhutlu Hüseyin Ceylan Uluçay’dan mı, yoksa yine hemşerisi olan Şuhutlu eski Bakan Veysel Eroğlu’ndan mı, yoksa yine Şuhutlu olan İl Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu’ndan mı alıyor? Bu ifade en başta Mehmet Zeybek’e karşı yapılan bir hakarettir ve Ethem Karahan bu ifadesiyle kendisinin zamana ve zemine göre hareket eden bir kişi olduğunu göstermiştir’ dediler. ODAK ÖZEL HABER 

ethem karahan

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ