Sandıklı Arama Kurtarma Derneği (S.A.K) Başkanı Hüseyin Özgören, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Afyonlu şehit polis memleketine uğurlandı! Afyonlu şehit polis memleketine uğurlandı!

mustafa çöl misafirini ağırladı

Dernek Başkanı Hüseyin Özgören ziyarette yaptığı konuşmada, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e, Sandıklı Arama Kurtarma Derneği faaliyetlerine gösterdiği destekten dolayı teşekkür etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi. Özgören, ‘’Kendisinin ve belediye çalışanlarının bizlere sağladığı destek, toplumumuzun güvenliği ve refahı için önemli bir katkı sağlamaktadır” dedi.

Sandıklı Belediyesi, İhtiyaç Sahiplerine Yardım Ediyor Sandıklı Belediyesi, İhtiyaç Sahiplerine Yardım Ediyor

HEDİYE TAKDİM ETTİ

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sandıklı Arama Kurtarma Derneği’nin önemli bir misyonu var ve bu misyona destek olmak bizim için bir görev. Halkımızın sağlığı ve güvenliği adına iş birliği içinde olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Hüseyin Özgören, Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e hediye takdiminde bulunarak, ziyaretini sonlandırdı.

Kaynak: SANDIKLI BELEDİYESİ