İş Hayatında Kadınların Deneyimleri ve İlham Veren Başarı Öyküleri! İş Hayatında Kadınların Deneyimleri ve İlham Veren Başarı Öyküleri!

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığını ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yönetimi, ilçe başkanlar, belediye başkanları ve partililer karşıladı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, ziyaretleri çerçevesinde MHP İl Başkanlığını da ziyaret etmesi dolayısıyla memnuniyet duyduğunu ifade etti. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın yoğun programından dolayı katılamadığını söyleyen Kahveci, Özhaseki’ye selamlarını iletti. Kahveci, bakanlığı boyunca yaptığı ve yapmaya da devam ettiği projeler için Bakan Özhaseki’ye teşekkür etti.

KOL KOLA GİRİP HİZMET ETME ZAMANI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Allah'ın birlik ve dirliğin daim olması temennisinde bulunarak, ‘’Bizim gibi milli ve yerli olanların bir tarafta olması lazım. Bu iş artık şu parti, bu parti meselesini çoktan geçti. Karşıda envaiçeşit kötülerin bir araya geldiği ortamda herhalde bizim de bu memleketi seven ve bu millete sevdalı insanlar olarak ufak tefek şeylere bakmadan kol kala girip hizmet etme zamanı diye düşünüyorum” dedi.

Ziyaret sırasında Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bakan Özhaseki ile telefonda görüntülü konuşarak ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Kahveci, Bakan Özhaseki’ye günün anısına hediye takdim etti. N\S

Editör: Nurbanu Soy