Senaryosunu Haluk Özenç’in kaleme aldığı “Emanet” filminin başrollerini Mustafa Üstündağ ve Tuvana Türkay paylaştı.  Mustafa Üstündağ’ın üstün oyunculuk performansı sergilediği Emanet filminin çekimleri 4 haftada Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde tamamlanmıştı.

TİTİZLİKLE HAZIRLANAN TAMİRHANE

Emanet filminin yapım ekibi, film için hiçbir masraftan kaçınmadı. Afyon Sultandağı ilçesinde çekilen film için, detaylı bir ön hazırlık yapıldı. Kostümlerden mekanlara, sanattan tekniğe kadar her detay üzerinde titizlikle çalışıldı. Sanat ekibi, boş araziye kurdukları plato ile bir tamirhane oluşturarak film için özel bir alan yarattılar. Emanet filmi, 7.6K çözünürlükte çekildi.

SONY VENİCE 2 İLE TÜRKİYE'DE BİR İLK

Emanet filminin dikkat çeken özelliklerinden biri de Türkiye'de ilk defa bir sinema filminde kullanılan Sony Venice 2 kamerası oldu.

FİLMİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Emanet filminin konusu, geçmişi sırlarla dolu olan Orhan Usta'nın (Mustafa Üstündağ) ve ailesinin, "Emaneti" korumak pahasına yaşadıkları deneyimi anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Mustafa Üstündağ, Tuvana Türkay, Turgay Tanülkü, Gürgen Öz, Levent Sülün, Kenan Doğan Ciniviz, Buğra Soykan Kişioğlu, Yağmur Uzunoğlu, Ayşen Nergis Baca ve Şevval Aldırmaz gibi tanınmış isimler yer alıyor.

Emanet 10

ÖZEL GÖSTERİM VE BULUŞMA

Filmin başrol oyuncuları, 8 Mart 2024 Cuma günü Kadınlar Günü dolayısıyla özel bir gösterim için Park Afyon AVM'de kadın hayranlarıyla bir araya gelecekler. Saat 16:00'da başlayacak etkinlik, "Emanet" filminin meraklıları için eşsiz bir fırsat sunacak. Tüm Afyonkarahisarlı kadın sinemaseverler, “Emanet” filmi oyuncuların da katılımıyla filmi izleme şansını yakalayacaklar.

Emanet 9

Buluşma, akşamüstü gerçekleştirilecek sosyal etkinliklerin yanı sıra, oyuncularla tanışma ve sohbet etme imkanı da sunacak. Emanet filminin oyuncu kadrosu ve yapım ekibi, bu özel etkinlik için gerekli tüm hazırlıkları tamamlamış durumda. Ayrıca, film ekibi katılımcılarla fotoğraf çektirecek ve imza dağıtacaklar. Bu buluşma, Emanet filminin hayranları için unutulmaz bir deneyim olacak.

Afyon Valisi takibe aldı! Afyon Valisi takibe aldı!

Emanet 1 1

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER