Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi(AFSÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF), “Sağlık Yönetimi Mezunlar Buluşması” etkinliği gerçekleştirdi.

AFSÜ SBF Mezuniyet Komisyonu tarafından 2023-2024 Akademik Yılı “Mezunlar Buluşması” kapsamında planlanan dört etkinlikten ilkine, SBF akademisyenleri ve öğrencileri katıldı.

ETKİNLİĞE KATILDI

AFSÜ Tıp Fakültesi Mavi Salon’da düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak, Ankara Acıbadem Hastanesi İnsan Kaynakları Sorumlusu Merve Törenci, Kodpilot Yazılım Teknoloji Şirketi Kurucu Müdürü Enes Doğru, AFSÜ Bolvadin SHMYO’dan Öğr. Gör. Samet Uluşahan, AFSÜ Hastanesi Doğrudan Temin Birim Sorumlusu Azime Demir ile Ayniyat-Satın Alma Büro Personeli Gizem Gökmen Kuyru katıldı.

MOTİVASYONLAR ÜZERİNDE DURULDU

Hepsi SBF mezunu olan konukların lisans dönemi öğrencilik yıllarından iş hayatına uzanan deneyimlerini aktardığı etkinlikte konuşmacılar kendilerini sağlık yönetimi alanına yönelten motivasyonlar üzerinde durdu. Söyleşinin ardından soru-cevap ve mülakat canlandırması ile devam eden etkinlik, AFSÜ SBF Mezuniyet Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Özlem Tuna tarafından konuklara teşekkür belgesi takdimi ile son buldu. >>TUĞBA ÖZKAN

İş Hayatında Kadınların Deneyimleri ve İlham Veren Başarı Öyküleri! İş Hayatında Kadınların Deneyimleri ve İlham Veren Başarı Öyküleri!

Editör: Fadime Özkaran