Sandıklı’da köylere hizmet götürme birliği yeni sezona hazır! Sandıklı’da köylere hizmet götürme birliği yeni sezona hazır!

Seçim bürosu açılışına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Murat Erkalan, Kadın Kolları Başkanı Sevim Ulusoy, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aktürk ve çok sayıda partili katıldı.

ak parti sandıklı

İstasyon Caddesi Kütüphane Kavşağında bulunan seçim bürosu açılışında Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra milletvekilleri konuşma gerçekleştirdi.

NE KADAR GURUR DUYSAM AZ

Milletvekili Hasan Arslan, 2023 Mayıs seçimlerinde Sandıklı’dan Türkiye Büyük Millet Meclisine girmenin nasip olduğunu ifade ederek; “Sizler ile ne kadar gurur duysam azdır. Türkiye’de 600 kişiden biri olmak nasip oldu bana bu sizlerin sayesinde oldu. Bana düşen görevde Sandıklı’nın, Afyonkarahisar’ın haklarını savunmak, koşturmak ve mücadele etmek, şehirlerin derdi ile dertlenmek bizim görevimiz. Allah’ın izni ile rabbim nasip ettiği sürece vekilliğimiz bitene kadar bu davanın arkasında bu milletin peşinde sonuna kadar hizmet etmek istiyorum.  Hizmet kolay değildir hizmet tek başına yapılmaz, hizmet birliktelik gerektirir, hizmet bütünlük ve bir olmayı gerektirir tek başına hiç birimiz bir şey değiliz. Organize olmamız gerekiyor, Sandıklı’nın sesini duyurmamız gerekiyor. Ben Sandıklı halkını bir ve bütün olmaya davet ediyorum. Adaylık süreci biraz uzun bir süreç oldu ve sonuçlandı. Türkiye’nin en çok belediyesi Afyonkarahisar’da 60 belediyemiz var. Afyonkarahisar’ın içerisinde en çok aday adayı da Sandıklı’mızda 8 aday adayı oldu. Bu Sandıklı’nın zenginliğidir birbirinden kaliteli değerli arkadaşlarımız aday adayı oldu ve Teşkilatımızın kararı ile sonuçta Adnan kardeşimiz aday olarak belirlendi’’ dedi.

ak parti sandıklı

ERDOĞAN’IN ONAYI İLE ADAY OLDU

Siyasi partiler içerisinde adayını en disiplinli seçen, en iyi çalışma ile seçen partinin AK Parti olduğunu söyleyen Milletvekili Arslan, ‘’AK Parti titiz bir çalışma sergiledi ve adaylarını açıkladı. Bunun soncunda bu kutsal görev Adnan Öztaş kardeşime nasip oldu. 50 binin üzerinde olan nüfuslu şehirlerde ve tüm il belediye başkanları adaylarında Sayın Cumhurbaşkanımız bir fiil çalıştı. Adnan kardeşimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın onayını alarak başkan adayı oldu” diye konuştu.

6 YILDIR SANDIKLI’YA HİZMET EDİYORUZ

Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven’de yaptığı konuşmada 6 yıldır Sandıklı’ya hizmet ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini söyledi.

Milletvekili Av. Ali Özkaya yaptığı açılış konuşmasında parti içindeki kararların oy birliği ile verildiğine dikkat çekerek,’’Üç milletvekili, İl başkanı, genel merkez, teşkilat oy birliği ile verir. Farklı farklı düşünceler olabilir süreç içerisinde bu süreçleri en son anketler, temayüller ve görüşmeler biter ve aday belirlenir. Herkes aynı şeyi söyledi ve Sandıklı’da belediye başkan adayımız Adnan Öztaş dedi. Sayın Cumhurbaşkanımız da bunu onayladı” dedi.

sandıklı ak parti

AZİM İLE ÇALIŞACAĞIZ

Son olarak AK Parti Belediye Başkan Adayı Adnan Öztaş, açılışta yaptığı konuşmada; “Sandıklı’yı sevmek kor gibi yürek ister. O yürek burada toplanan bütün kalabalıkta ve bu kardeşinizde var. Yıllardır partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım. Aday adayı oldum. Hiçbir zaman partime küsmedim gücenmedim. AK Parti’de siyaset dava adamlığı ile başlar. Önemli olan devamlılıktır. 2012 yılından bu yana Ak Partimizde çeşitli görevlerde yer aldım. Nasip olmayan görevlerde ise arkadaşlarımızın elini havaya kaldırarak yanlarında olduğumuzu gösterdik. Davamız için Sandıklı’da sokak sokak, cadde cadde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadık. Benimle beraber yol yürüyen, Kadın Kolları üyelerimize, Gençlik Kolları Üyelerimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar’ın en büyük olan ilçemizi bir üst lige taşımak için kararlı ve azimliyiz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde sizlerin oyu ile belediye ye dikilmiş o bayrağı, tekrar AK Partiye kazandırmak için durmadan yılmadan azim ile çalışacağız inşallah” dedi.

Konuşmaların akabinde yapılan dua sonrası İlçe Seçim kurulunun kurdelesi kesilerek, seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK