Sandıklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde işi olan vatandaşlar e-ruhsat uygulamasıyla işlerini daha kolay çözebiliyor.

Sandıklı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne bağlı iş ve işlemleri yapmak amacıyla geliştirilen “E-Ruhsat Sistemi” ile İmar Çap Başvurusu, Yeni İnşaat Ruhsat Başvurusu, Yenileme, Yeniden Ruhsat Başvurusu ile İsim değişikliği ve Tadilat ruhsat başvurusu gibi işlemleri vatandaşlarımız Sandıklı Belediyesine gelmeden https://eruhsat.sandikli.bel.tr/login adresinden rahatlıkla yapabilecek.

Sandıklı eğlenceye doyacak! Sandıklı eğlenceye doyacak!

VATANDAŞLAR BİLGİYE HIZLI ULAŞACAK

İnternet sitesi üzerinden alınacak kullanıcı adı ve şifre ile birlikte kullanıcılar başvuru yapacakları belge türünü seçip, istenilen bilgileri girdikten sonra bu belge türüne ait zorunlu evrakları ekleyerek başvurularını tamamlayacak. Kullanıcılar yapmış olduğu başvurular ile ilgili süreçleri şeffaf bir şekilde kendilerine ait bilgi ekranında görmüş olacak. Ayrıca bu bilgiler vatandaşlara SMS yolu ile gönderilecektir. Bunun yanında vatandaşlar hem yeni başvuruları hem de geçmişe yönelik başvurularını bu sistem sayesinde ekranlarında görme fırsatı bulacak.

Böylece vatandaşlar, e-ruhsat sisteminin devreye girmesiyle birlikte hem zamandan tasarruf edecek hem de istedikleri bilgilere daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilecekler.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ