İstanbul'da yer alan "Sarallar" ismiyle tanınan organize suç örgütüne karşı yürütülen geniş çaplı operasyon neticesinde gözaltına alınan 19 kişi, adli işlemler için adliyeye sevk edildi. Büyükçekmece Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında 14 Kasım'da başlatılan eş zamanlı baskınlar sonucunda, aralarında suç örgütünün lideri Özgür Saral'ın da bulunduğu şahıslar gözaltına alınmıştı. Bu kişiler, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolüne tabi tutulup hemen sonra Büyükçekmece Adliyesi'ne götürüldüler.

Soruşturma çerçevesinde haklarında gözaltı kararı verilen 5 şüphelinin ise daha önceden farklı suçlardan tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi.

İSTANBUL VE İZMİR'DE EŞ ZAMANLI "KAFES" OPERASYONU

İstanbul Büyükçekmece Başsavcılığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığının koordinasyonunda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, elebaşılığını Özgür Saral'ın yaptığı "Sarallar" grubu olarak bilinen çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik İstanbul ve İzmir'de eş zamanlı "Kafes" operasyonu düzenlenmişti.

16 yıldır haber alınamayan kişiye bakın ne olmuş? 16 yıldır haber alınamayan kişiye bakın ne olmuş?

Operasyonda, haklarında gözaltı kararı verilen 24 şüpheliden aralarında örgüt lideri Özgür Saral'ın da olduğu 19'u yakalanmıştı.

Editör: Tuğba Özkan