Bir dizi ziyaret ve Birlik Vakfı Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen ‘Millet Olma Bilinci ve Terörle Mücadele’ söyleşisine katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelen TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar’ın ODAK’ta yer alan haberinin ardından Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Şükrü Sarıdere, Akar’a cevap verdi.

Olgun ile yola devam! Olgun ile yola devam!

Akar’ın AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’ya Yeniden Refah Partisi’nin Afyonkarahisar’daki durumunu sorması üzerine, Afyonkarahisar Merkezde iddialı olmadıkları cevabını almıştı.

HULUSİ AKAR YENİDEN REFAHI SORDU, ALİ ÖZKAYA BAKIN NE CEVAP VERDİ? HULUSİ AKAR YENİDEN REFAHI SORDU, ALİ ÖZKAYA BAKIN NE CEVAP VERDİ?

“1 NİSAN’DA ANAHTARI TESLİM ALACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Şükrü Sarıdere duruma sessiz kalmadı.

Sarıdere açıklamasında, "Sayın Hulusi Akar'a Afyon'da iddialı olmadığımızı söylediğini duydum fakat ne hazindir, Sayın Hulusi Akar'ın dahi konferans için geldiği ilde ilk aklına gelen soru biz iken, biz bu ilde nasıl iddialı olmayalım. Maalesef ki Sayın vekil ve Sayın aday kendileri ile çelişen ifadeyi hesaba katamamışlar. Çok net söyleyebilirim ki şu an da Afyonkarahisar’da en iddialı parti biziz ve 1 Nisan sabahı Afyon'a gerçek olan Milli Görüş belediyeciliğini getirmeye kararlıyız.  Boşuna uğraşıyorlar. Mesele çok basit 1 Nisan da anahtarları teslim alacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: NURBANU SOY