Kirli sepeti izleyicilerine kötü haber! Dizi yeni sezona devam edecek mi? Kirli sepeti izleyicilerine kötü haber! Dizi yeni sezona devam edecek mi?

Ünlü şarkıcı İlyas Yalçıntaş, uzun süredir yaşadığı sağlık sorunlarının nedeninin Ramsay Hunt sendromu olduğunu açıkladı. Kendi sosyal medya hesabından durumunu takipçileriyle paylaşan Yalçıntaş, geçirdiği sağlık mücadelesini detaylarıyla anlattı.

İlyas Yalçıntaş, altı aydan fazla süredir kulak çınlaması ve yüzde uyuşma gibi belirtiler yaşadığını dile getirdi. Hastaneden hastaneye giderek pek çok doktor tarafından incelenen şarkıcı, sonunda aldığı teşhise göre bir virüsün kulağını enfekte etmesi ve buna bağlı olarak denge ve işitme sinirlerinde hasar oluşması sonucu Ramsay Hunt sendromuna yakalandığını öğrendi.

Tedavi süreci hakkında bilgiler veren Yalçıntaş, salı günü anti-viral tedaviye başlayacağını belirtti. Kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten tüm destekçilerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Bu zor dönemde yanında olanlara minnettarlık ifade eden şarkıcı, tedavinin damar yoluyla verilecek ilaçlarla mümkün olduğunu ve semptomlarının hafifletebileceğini aktardı.

Editör: Tuğba Özkan