Afyon Kocatepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin yetenekli öğrencileri, Öğretim Teknolojileri dersi çerçevesinde gerçekleştirilen Materyal Tasarımı ve Geliştirilmesi konulu sergide kendi projelerini sergilediler.

akü

Beden eğitimi ve spor alanında yenilikçi uygulamalar ve metodlar içeren sergi, fakültenin antrenman salonunda ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Dsf-1

4-6 yaş Kur’an kursu töreni! 4-6 yaş Kur’an kursu töreni!

Sergi, 40 öğrencinin titiz çalışması sonucu ortaya çıkan 40 benzersiz projeyi barındırıyor. Etkinlik hakkındaki açıklamalarında Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak, öğrencilerin tasarlamış oldukları projelere değindi. Dekan Ocak, beden eğitimi ve spor sektörüne yönelik geliştirilen materyallerin öğrenci bazlı araştırma, mantıklı çıkarımlar yapma ve ekonomik ürünler oluşturmanın eğitim sürecindeki esas hedefleri olduğunu ifade etti.

Ewfre

Prof. Dr. Yücel Ocak, sözlerine şöyle devam etti: "Materyal Tasarımı ve Geliştirilmesi, beden eğitimi ve spor disiplininde pratik yaklaşımlar ve yeni tasarımlar için kritik bir rol oynamakta ve bu, uzun süredir üzerinde durduğumuz ve diyalog yürüttüğümüz bir konudur. Bu projede emeği geçen tüm öğrencilerimize ve onlara rehberlik eden eğitim üyelerimize teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum." Akademisyenin, öğrencilerin ve öğretici personelin bu başarıyı kutlama niyetiyle yaptığı bu konuşma, serginin ne denli önemli ve değerli olduğunu vurgulamaktadır.

ĞpHjmjI-1OOpŞ-2UıkıkU9UkııukllUkykYukUykk

Kaynak: SAFİYE KALENDER