Survivor All Star'da sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran ve Nihat Altınkaya, eski yarışmacılardan Sema Aydemir, Hilmicem, ve Avatar Atakan'ın katılımıyla yer değiştirecek. Turabi ve Nihat'ın veda etmesi, yarışmada yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

Tek işlemle her ay memur maaşı kadar para alın! Hesaplara trink yatırılacak Tek işlemle her ay memur maaşı kadar para alın! Hesaplara trink yatırılacak

SEDA OCAK'IN DİLEĞİ

Mavi takımın yarışmacılarından Seda Ocak, ikizi Sema Aydemir'in Survivor All Star'a katılacağını öğrendikten sonra duygusal anlar yaşadı.

S E D A A

Seda, konseyde Acun Ilıcalı'nın müjdesini vermesinin ardından aynı takımda olma dileğini dile getirdi. Seda Ocak, "Lütfen aynı takımda olalım. Annem ve babam çok üzülüyor. Hep birimiz aç hep birimiz sefalet oluyoruz" diyerek duygularını ifade etti.

SURVİVOR ALL STAR'A YENİ KATILIMCILAR

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Turabi Çamkıran ve Nihat Altınkaya'nın ardından, Survivor All Star'a Sema Aydemir, Hilmicem, ve Avatar Atakan gibi deneyimli yarışmacılar katılacak. Acun Ilıcalı, konseyde bu müjdeli haberi vererek yarışmanın rekabetini daha da artırdı.

S E D A A C U N

SEDA OCAK'IN DİLEKLERİ

Seda Ocak, Sema Aydemir'in Kırmızı takıma geçeceğini öğrenince büyük bir sevinç yaşadı. Ancak, aynı takımda olma isteğini dile getirerek ailesinin duygusal durumuna dikkat çekti. "Gerçekten hasta olmuşlar. Oylamada yok lütfen" diyerek duygusal anlar yaşayan Seda Ocak, birlikte mücadele etme arzusunu vurguladı.

Kaynak: AHMET SARLIK