Kirli sepeti izleyicilerine kötü haber! Dizi yeni sezona devam edecek mi? Kirli sepeti izleyicilerine kötü haber! Dizi yeni sezona devam edecek mi?

Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın bu konuda harekete geçtiğini duyurdu. Başsavcılık, Ciğerci ve Çıra hakkında "kara para aklama" iddialarını araştırmak için soruşturma başlattı. Bu gelişme, daha önce de güzellik merkezi sahibi olan Selin Ciğerci hakkında yapılan MASAK incelemesiyle bağlantılı olarak yaşanmıştı. Ciğerci, inceleme başlamadan önce "Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'na koyun, kendimi orada asarım" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Ayrıca, geçtiğimiz yıllarda Dilan Polat tarafından paylaşılan ve "şampiyonlar ligi" olarak adlandırılan bir fotoğrafta yer alan diğer fenomenler ve güzellik merkezi sahipleri de soruşturma kapsamına alındı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma, Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir ve Yavuz Selim Korkut'un mal varlıklarına el konulduğunu gösteriyor. Bunun yanı sıra, fenomenlere yurt dışına çıkış yasağı da getirildi. Bu gelişme, "kara para aklama" suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat'ın fotoğrafındaki diğer fenomenlerin durumunu da etkilemiş oldu.F/Ö

  

Editör: Fadime Özkaran