Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka’yla paylaştığı Kanal D’nin sevilen dizisi İnci Taneler’de Piraye karakterini canlandıran Selma Ergeç, oyunculuk çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Kariyeri boyunca pek çok yapımda rol alan başarılı oyuncuyu hayranları yakından takip ediyor. Selma Ergeç’in ünlü bir şarkıcının klibinde oynadığını ancak 2003 yılında fark edenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

İnci Taneleri Piraye karakterini canlandıran Selma Ergeç, perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan bir diziyle izleyici karşısına çıktı. 2002 yılında Kanal D’de yayınlanan Yarım Elma dizisiyle şöhrete kavuşan başarılı oyuncu, “Muhteşem Yüzyıl”, “Gönül İşler”, “Vatanım Sensin” ve “Camdaki Kız” gibi yapımlarda rol aldı. Emre Altuğ’un klibinde de rol aldı.

GÖRENLER ŞOK OLDU

Selma Ergeç, Emre Altuğ’un 2003 yılında ‘Sıcak’ albümünde ‘Gidecek Yerim mi Var?’ şarkısı için kamera karşısına geçmiştir. Yıllar sonra yeni fark edenler şok oldular. 

EMRE ALTUĞ’UN KLİBİNDE KAMERA KARŞISINA GEÇMİŞ

Klipte ikili, bir anlaşmazlık yüzünden kavga eden bir çifti canlandırıyordu; Emre Altuğ, Selma Ergeç’in elinden tutarak evden çıkmasını engelledi. 

Mart 2003’te çıkardığı ikinci stüdyo albümü Sıcak’ta yer alan “Gidecek Yerim Var mı?” şarkısı büyük ses getiren Emre Altuğ, bu yıl şu sözlerle önemli bir itirafta bulundu. şarkıyla ilgili açıklamalar:

Kirli sepeti izleyicilerine kötü haber! Dizi yeni sezona devam edecek mi? Kirli sepeti izleyicilerine kötü haber! Dizi yeni sezona devam edecek mi?

“Kayahan Ağabey’in benim için önemli bir yeri var. ‘Gidecek Yerim Mi Var?’ İskender Paydaş’la şarkısında çalıştım, Kayahan Ağabey de kendi albümünde çalıştı. ‘Emre’yi ne yaptın, getir dinleyelim’ dedi. Gidecek bir yerim var mı, sıra geldi. Düzeltti ve şarkı kendini buldu. Tek bir kelime bile büyük bir fark yarattı. Dolayısıyla Kayahan abinin benim üzerimde hakkı var.”

İNCİ TANELERİ DİZİSİNDE ADINDAN SIKÇA SÖZ ETTİRİYOR

45 yaşındaki oyuncu Selma Ergeç, İnci Taneleri dizisindeki oyunculuk çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kaynak: SEDA CAN