Tözüm’ün “LİMONCU”su kim? Araziye beraber mi çökecekler? Tözüm’ün “LİMONCU”su kim? Araziye beraber mi çökecekler?

Odak haberin ‘Başkan Zeybek linç mi edilmek isteniyor?’ haberi sonrasında Mısırlıoğlu’nun da sembolü İsrail bayrağına benzetmesine vatandaşlar ‘Sen de mi başkan’ diyerek tepki gösterdi.

Odak Haber’de saat: 11. 11’de ‘Başkan Zeybek linç mi edilmek isteniyor?’ başlığı ile yayınlanan haberde, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in geçtiğimiz günlerde Şanlı Türk Bayrağımız ve 8 Köşeli Selçuklu Yıldızının figürleriyle donatılan Jandarma Kavşağı’nda yapılan donatıyı sosyal medya hesabından duyurmasıyla birlikte bazı kendini bilmez kişiler tarafından, bu donatıyı İsrail Bayrağı sembolüne benzeterek Başkan Zeybek’e linç girişiminde bulunmasını gündeme getirmiştik.

MISIRLIOĞLU DA İSRAİL BAYRAĞINA BENZETTİ

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da bugün düzenlediği basın toplantısında Jandarma Kavşağı’na yapılan sembolü İsrail bayrağına benzeterek, şu açıklamayı yaptı, “Bakın Ortadoğu yangın yerine dönmüşken, çoluk çocuk masum halk bombalanıp vahşice katlediliyorken, Afyonkarahisar Belediyesi’nin övünerek kamuoyuna duyurduğu Jandarma Kavşağı’na bakın… Siyonizm simgesi olan ve siyon yıldızı olarak da bilinen sembolün aynısını Afyonkarahisar’ımızın tam ortasına diktiler. Kabahatlerini Selçuklu motifleri diyerek örtmeye çalışıyorlar. Bu sembol, Katil İsrail diye lanetlediğimiz devletin de bayrağı aynı zamanda. Ortalık yangın yeriyken Afyonkarahisar Belediyesi’nin iftiharla halka duyurduğu kavşakta da bu sembol var. Ben bu yapılana sübliminal mesaj diyeceğim; ama saklısı gizlisi de yok. Alenen İsrail bayrağı ve Siyonizm simgesini şehrimizin göbeğine diktiler. Bir de bu da bizden 100. yıl hediyesi diye vatandaşa duyuruyorlar… Yazıklar olsun… Milletin parasıyla milletin aklını küçümsüyorlar” dedi.

VATANDAŞLAR ‘SEN DE Mİ BAŞKAN’ DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Odak Haber’de saat: 11. 11’de ‘Başkan Zeybek linç mi edilmek isteniyor?’ başlığı ile yayınlanan haberde, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in, kendini bilmez kişiler tarafından sembolün İsrail Bayrağına benzetilerek yıpratılmak istendiğine yer vermiştik. İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun da sembolü İsrail bayrağına benzetmesine vatandaşlar ‘Sen de mi başkan’ diyerek tepki gösterdi. ÖZEL HABER// ODAK HABER MERKEZİ 

Editör: Fadime Özkaran