Türk müziğinin ünlü ismi Serdar Ortaç, uzun süredir mücadele ettiği Multiple Skleroz (MS) hastalığına dair çarpıcı bir açıklama yaptı.  "Eğer 4. atak gelirse bacağımı kaybedebilirim" dedi.

İnci taneleri yine gündemi salladı! Azem’in kızıyla ilgili büyük sırrı ne? İnci taneleri yine gündemi salladı! Azem’in kızıyla ilgili büyük sırrı ne?

İşte Serdar Ortaç'ın zorlu mücadelesi ve paylaştığı endişe verici detaylar..

Ünlü Şarkıcının MS Hastalığıyla Zorlu Mücadelesi

Serdar Ortaç, Türk müziğinin sevilen isimlerinden biri olmasının yanı sıra, uzun bir süredir MS hastalığıyla mücadele ediyor. Hastalığın getirdiği zorluklarla başa çıkmaya çalışan Ortaç, şimdiye kadar üç atak geçirdiğini ve eğer dördüncü atak gerçekleşirse bacağını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabileceğini açıkladı.

"Tek Başıma Ayakkabımı Çıkarırken Bile Zorlanıyorum"

Uzun yıllardır MS hastalığına karşı mücadele veren Serdar Ortaç, yaşadığı zorlukları da şu sözlerle paylaştı: "Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum. Bu hastalığın tedavisi yok. 3 atak geçirdim, 4. atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz."

"Hastalıktan Dolayı Kendimi Saldım"

Serdar Ortaç, psikolojik olarak zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "Kendimi çok ihmal etmişim. Depresyondan çıkamadım. Arkadaşımın daveti üzerine geldim ve burası benim için bir ilaç gibi geldi. Hep kadınlar bakım yapacak diye bir kural yok, erkekler de kişisel bakımlarına dikkat etmeli. Mesleğim gereği kimseye kötü görünmek istemem ama bakım yapmak benim için eziyet. Aslında hiç sevmem, hastalandıktan sonra da hepten saldım gitti" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ