Türkiye genç nüfusuyla Avrupa'da fark yaratıyor! Türkiye genç nüfusuyla Avrupa'da fark yaratıyor!

Opel Türkiye, mayıs ayında otomobil ve hafif ticari araç modelleri için cazip fırsatlar sunarak müşterilerinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Müşterilere, Opel’in popüler binek ve SUV modelleri olan Grandland, Crossland, Mokka, Corsa ve Astra için özel kredi seçenekleri ve online rezervasyon sistemine özel indirimli fiyatlar sunuluyor.

Opel’in binek ve SUV modellerinde sunduğu fırsatlar, 12 ay vadeli ve %2,49 faiz oranlı kredi seçenekleriyle dikkat çekiyor. Opel Corsa, 200 bin TL’lik kredi fırsatıyla yenilenen yüzü ve sportif tasarımıyla müşterilere hitap ediyor. Markanın bir diğer popüler modeli Opel Astra, 300 bin TL’lik kredi imkânıyla müşterilerini bekliyor.

Çok yönlü ve pratik özelliklere sahip SUV modellerinden Crossland, 200 bin TL için aynı kredi şartlarıyla sunuluyor. Opel’in Pure Panel kokpiti ve Vizör tasarımıyla öne çıkan modeli Mokka ise 300 bin TL kredi fırsatıyla müşterilerini cezbediyor. Amiral gemisi SUV modeli Grandland, 300 bin TL kredi ve %2,49 faiz oranı ile sunuluyor.

Opel’in tüm modellerinin elektrikli versiyonlarını müşterilerle buluşturma hedefi kapsamında, %100 elektrikli versiyonlar için de avantajlı kredi seçenekleri sunuluyor. Corsa Elektrik, 200 bin TL’ye 12 ay vade ve %2,49 faizli krediyle satılıyor. Mokka Elektrik ve Astra Elektrik ise aynı kredi koşullarıyla 300 bin TL’lik kredi imkânları sunuyor.

Opel, hafif ticari araç modelleri için KOBİ’lere özel ayrıcalıklı kredi ve fiyat seçenekleri sunarak iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veriyor. Zafira Life, Combo Life, Combo Cargo, Vivaro Cargo ve Vivaro City Van gibi hafif ticari araç modellerinde 12 ay vade ve %1,99 faizli kredi seçenekleri bulunuyor.

Opel Türkiye’nin mayıs ayı fırsatları, müşterilere cazip kredi seçenekleri ve online rezervasyonlara özel fiyat avantajları sunarak otomobil ve hafif ticari araç alımını daha erişilebilir hale getiriyor.

Kaynak: SEDA CAN