Yayımlanan mesajda, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutladıkları belirtildi. Kaymakam Artar, tüm halkın Cumhuriyet Bayramı'nı kutladığını ve sevgi ile saygılarını sunduğunu belirtti.

Belediyeden Gençlik ve Spor Bayramı Hediyesi! Belediyeden Gençlik ve Spor Bayramı Hediyesi!

Kaymakamın mesajında, Cumhuriyetin birleştirici ve kaynaştırıcı bir yönetim şekli olduğu belirtildi. Toplumu oluşturan bireyleri ayrıştırmadan birleştirdiği ve evrensel ilkelere göre topladığı vurgulandı. Ayrıca, Cumhuriyetin, aziz vatanın birlik ve beraberlik içinde yaşaması için müreffeh yarınlara ulaşma görevi olduğuna dikkat çekildi.

EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAĞIZ

Cumhuriyetin, millet iradesinin güvencesi olduğu ve Cumhuriyet rejiminin demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletini gerçekleştirme inancının temel dayanağı olduğunu vurgulayan, Kaymakam Artar, Cumhuriyete sahip çıkmanın ve ülkeyi her alanda en üst seviyelere çıkarmak için çalışmanın önemine dikkat çekti.

İÇTENLİKLE ANDI

Kaymakam Artar, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirtti ve Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitleri ve kahraman gazileri içtenlikle andığını dile getirdi. FADİME ÖZKARAN 

Editör: Fadime Özkaran