Polonya Basketbol Ligi ekiplerinden Slask'ın basın sözcüsü Dawid Podsiadlo, BKT Avrupa Kupası'nda oynayacakları Türk Telekom maçına Türk taraftarları davet etti. Podsiadlo, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, takımının Türk Telekom karşısında elde ettiği galibiyetin önemini ve taraftarın basketbola olan tutkusunu övdü.

Podsiadlo, Slask ve Türk Telekom'un 2024 yılının ocak ayında Polonya'nın Wroclaw şehrinde tekrar karşılaşacaklarını belirterek, tüm Türk taraftarlarını bu maça davet etti. Ayrıca, bu oyunun çok heyecanlı geçeceğine inandıklarını ifade etti.

Nihal Candan’ın eski polis memuru sevgilisi savcılığa her şeyi anlattı! Nihal Candan’ın eski polis memuru sevgilisi savcılığa her şeyi anlattı!

Wroclaw şehrinin turistik ve estetik güzelliklerine dikkat çeken Podsiadlo, Polonya'nın Venedik'i olarak anılan ve 100'den fazla köprü bulunan şehri taraftarların keyifle gezebilecekleri bir destinasyon olarak sundu. Ayrıca şehrin ziyaret edilmesi önerilen turistik mekanları arasında The Centennial Spor Salonu'nun yanı sıra, Ostrow Tumski bölgesi ve Avrupa'nın en büyük Orta Çağ meydanlarından biri vurgulandı. Podsiadlo, tüm taraftarları unutulmaz bir deneyim ve mükemmel bir basketbol atmosferi için Polonya'ya davet ettiğini vurguladı.

Editör: Tuğba Özkan