AK Parti ile CHP’liler sürtüşe dursun, Taytak tuttuğunu kopartıyor! AK Parti ile CHP’liler sürtüşe dursun, Taytak tuttuğunu kopartıyor!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, yaklaşık on yılı aşkın süredir büyük uğraş verilen, mevzuatın düzenlemesine katkı sunan Orman Genel Müdürlüğü kazarak kurduğumuz doğal soğuk hava deposunun adına birincisini Sandıklı Akin Köyüne tünel makinası ile ikincisine Şuhut’un Mahmut Köyünde kurulmaya başlandı. Milletvekili Özkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın gönderdiği özel proje ödeneğiyle Afyonkarahisar İl Özel İdaresi adına Dinar Göçerli Köyünde kurulmaya başlandığını ve kazıda sona gelindiğini ifade etti. Afyonkarahisar’ın her bölgesine bu depoları yaygınlaştırmayı hedeflediklerinin söyleyen Özkaya, “Bu depolar, bize yılın her mevsimi +4 derece civarında ürünleri firesiz taze olarak ucuza depolama imkanını sağlıyor” dedi.

Türk çiftçisinin üretme olmadığına dair açıklamada bulunan Özkaya, “Sorun daha ziyade girdi maliyetine destek (ki Hükümetimiz tarihin en yüksek tarımsal desteğini veriyor), depolama ve pazarlamada. Bu ve benzeri depolama ile lisanslı depoculuk çiftçimize büyük imkanlar sunmaktadır. Pazarlama alanındaki destek ve gelişmelerle de çiftçimiz üretmeye ve kazanmaya devam ediyor. Allah bereketiyle yemeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı. ODAK HABER MERKEZİ

Editör: Tuğba Özkan