Bu ekipler arasında Jandarma Arama Kurtarma ve jandarma komandoları da bulunmaktadır. Ayrıca, Jandarma'nın "Sima" adlı arama köpeği de kayıp adamı bulmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Hafriyat kamyonunun devrildiği kazada 1 kişi yaralandı! Hafriyat kamyonunun devrildiği kazada 1 kişi yaralandı!

Bir yandan da su altı ekipleri, deredeki arama çalışmalarını kesintisiz sürdürmekte. Sel felaketinde üç kişi yaşamını yitirmişti. 4 Kasım'ı 5 Kasım'a bağlayan gece Söke, Koçarlı, Karpuzlu ve Çine ilçelerinde başlayan sağanak sonucunda tarım alanları ve yollar sular altında kalırken, bazı ev ve iş yerleri de su baskınlarına maruz kalmıştı.

Bölgedeki selin ardından itfaiye, jandarma, polis, AFAD, DSİ, belediye ve Karayolları ekipleri hemen göreve çağrıldı. Ayrıca, çevre illerden de bölgeye takviye ekipler yönlendirildi.

Söke'ye bağlı Demirçay Mahallesi'nde nişan töreninden dönen Hacer-Ali Alptekin çifti ve komşuları Erhan Kavaklıçay, aynı otomobille evlerine dönmeye çalışırken sel sularına kapıldılar.

Mahalle meydanından yaklaşık 1 kilometre ilerde, park halindeyken sel sularına kapılarak sürüklenen otomobillerden Hacer Alptekin ve Erhan Kavaklıçay'ın cansız bedenleri çıkarıldı. Ali Alptekin için ise arama çalışmaları hala devam ediyor.

Söke'ye bağlı başka bir mahalle olan Güneyyaka'da da yaşanan sel felaketi sonucunda Nurten Sivritaş adlı bir vatandaş daha yaşamını yitirdi. Sivritaş'ın cenazesine de yürütülen arama çalışmaları sonucunda ulaşıldı.

Editör: Cemile Kaytan