CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’ın CHP Afyonkarahisar Seçim Bürosunun açılışında Genel Başkanının yanında kürsüden söylediği sözler ve sonrasında yaşanan gelişmelerin yankısı sürüyor.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, CHP Afyonkarahisar olayına köşe yazılarında yer vermeye devam ediyor. İşte Ahmet Hakan’ın o yazısı…

Ekrem Imamoğlu

İMAMOĞLU AÇISINDAN

BU vaka Ekrem İmamoğlu’nun iki zaafını ortaya çıkardı: BİRİNCİ ZAAF: CHP’de patron benim havası vermeyi çok seviyor. İKİNCİ ZAAF: DEM oylarının kaçma ihtimalinden çok ürküyor.

Özgür Özel

ÖZGÜR ÖZEL AÇISINDAN

Burcu Köksal vakası yüzünden Özgür Özel iki kez ezdirdi kendisini. Önce Burcu Köksal’a ezdirdi kendini. Ardından Ekrem İmamoğlu’na.

Burcu Köksal-4

BURCU KÖKSAL AÇISINDAN

Afyon’daki milliyetçi oylara göz kırpacaktı partinin çarşısını karıştırmış oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu

TASARRUF PAKETİ İKTİDARIN İSRAFININ İTİRAFIDIR TASARRUF PAKETİ İKTİDARIN İSRAFININ İTİRAFIDIR

KILIÇDAROĞLU AÇISINDAN

Güya Burcu Köksal’ın çıkışının arkasında o varmış. Böyle diyor CHP’li yorumcular. CHP’nin abalısı olup çıktı Kemal Bey. Kafası bozulan ya da durumu toparlamaya çalışan Kemal Bey’e vuruyor.

Tanju Özcan

TANJU ÖZCAN AÇISINDAN

“Ben DEM’lilerle aynı sokakta bile yürümem” demişti CHP’nin Bolu adayı Tanju Özcan. Burcu Köksal’a kapıyı gösterenler, ona ses etmediler nedense. Güçleri Burcu Köksal’a mı yetiyor yani?

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ