“Doktor Civanım” Motoru Bakın Nerde Çıktı! “Doktor Civanım” Motoru Bakın Nerde Çıktı!

Pençe-Kilit Operasyonu sırasında ciddi çatışmalar yaşanmış ve bu çatışmalarda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Özpınar ve Piyade Sözleşmeli Er Berkan Kalaycı, Şuhut'un Atlıhisar Köyü kökenli askerler olarak biliniyor. Kaymakam Han'ın bu ziyareti, hem yaralı askerlere moral vermek hem de onların aileleri ve bölge halkıyla dayanışma göstermek adına büyük önem taşıyor.

Ziyaretler, ilçe nüfusuna kayıtlı olan yaralı askerlerimizin sağlık durumları hakkında bilgi almak ve onlara şifa dileklerini iletmek amacıyla yapıldı. Kaymakam Harun Reşit Han ve beraberindeki heyet, gazilerimizle bir araya gelerek, devletimizin ve milletimizin onların yanında olduğunu hissettirdi.

Durumları iyiye giden kahraman askerler, kendilerini ziyaret ederek moral veren Kaymakam Han'a ve eşlik eden heyete teşekkürlerini ilettiler.toplumun desteğini ve sevgisini hissetmenin kendileri için büyük motivasyon kaynağı olduğunu ifade ettiler.

Kaymakam Han, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Her zaman kahraman evlatlarımızın yanındayız ve onların hızlı bir şekilde iyileşerek, aramıza dönmelerini dört gözle bekliyoruz." dedi.

Kaynak: Gamze Koçak