Sahra Işık, yarışmadan ayrılma sebebini açıklarken, Seda Aktuğlu’nun kocasını ve ailesini aradığını söyledi. Sahra, “Hadi İdris’i aradın sen benim ailemden ne istiyorsun? İdris’in ailesini nasıl arayabilirsin sen ya arlanmaz utanmaz” diyerek sert ifadeler kullandı.

SEDA AKTUĞLU: “SİNEYE ÇEKTİM”

Seda Aktuğlu ise Sahra’nın eşi İdris’in kendisine gönderdiği küfür ve tehdit dolu mesajları Instagram hesabından ifşa etti. Sosyal medyayı sallayan mesajlar sonrası Seda, konu ile ilgili tüm paylaşımlarını sildi ve olayı “sineye çektiğini” açıkladı.

10 Yıl Sonra Bir İlk! Cem Garipoğlu'nun Otopsi Görüntüleri Ortaya Çıktı 10 Yıl Sonra Bir İlk! Cem Garipoğlu'nun Otopsi Görüntüleri Ortaya Çıktı

SAHRA IŞIK KİMDİR?

1991 yılında dünyaya gelen Sahra Işık, voleybolcu ve modeldir. Fenerbahçe’de voleybol oynamış, 2013 yılında Best Of Model yarışmasında 3. olmuştur. 2014 yılında Survivor’a katılmış ve büyük ilgi görmüştür. Malezya’da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir.

SEDA AKTUĞLU KİMDİR?

1987 yılında Almanya’da doğan Seda Aktuğlu, Almanca öğretmeni ve yarışmacıdır. Almanya’da başladığı eğitimini Eskişehir’de tamamlamış, Marmara Üniversitesi’nde Almanca Öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi okumuştur. “Var Mısın Yok Musun?” yarışmasıyla tanınmış, Survivor 2024 All Star yarışmasında mavi takımda yer almıştır.

Kaynak: BÜLTEN