2024 Survivor All Star'ın başlamasıyla yarışmadaki oyuncuların hayatları da merak ediliyor. Yeni sezon Survivor heyecanı başladı. Bu sezonda yarışan isimler arasında Yiğit Poyraz da var. Geçtiğimiz yıllarda yarışmadaki iddialı çıkışlarıyla gündemden düşmeyen Yiğit Poyraz, bu sezon mavi takımda yarışıyor. Peki, Survivor Yiğit kimdir, nerelidir? Survivor Yiğit kaç yaşında?

Yiğit Poyraz 2

SURVIVOR YİĞİT POYRAZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Survivor All Star 2024 yarışmasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Yiğit Poyraz, Bodrum'da 26 Aralık 1994 tarihinde dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren sporla yakından ilgilenen Poyraz, özellikle basketbol konusundaki yetenekleriyle tanındı. Lise eğitimine kadar Bodrum'da yaşayan Yiğit Poyraz, daha sonra eğitim hayatına İstanbul'da devam etti. Robert Koleji'nde yatılı olarak okuyan Poyraz, burada akademik başarılarına da imza attı.

Yiğit Poyraz

Yiğit Poyraz 2015'te Boğaziçi Üniversitesi'nde İşletme bölümünü kazandı. Üniversitedeyken değişim programıyla bir sene boyunca Sydney Üniversitesi'nde eğitim aldı.

Yiğit Poyraz 3

YİĞİT POYRAZ NE İŞ YAPIYOR?

Survivor All Star yarışmasının dışında Yiğit Poyraz, iş dünyasında da adından söz ettiriyor. Halalarıyla birlikte tekstil mümessilliği yapan Poyraz, özellikle İtalyan ve Amerikan markalarıyla çalışarak sektörde kendine sağlam bir yer edindi. İki senedir bu alanda faaliyet gösteren Yiğit Poyraz, iş hayatındaki başarılarıyla genç yaşına rağmen dikkat çekiyor.

Dizisinin Çekimleri Başladı Dizisinin Çekimleri Başladı

YİĞİT POYRAZ SEVGİLİSİ VAR MI? 

Survivor yarışmasıyla adını geniş bir kitleye duyuran Yiğit Poyraz, bir süredir Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile birlikte. Aşklarını dolu dizgin sürdüren çift, sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşım yapıyor. 

Yasmin Erbil 2

Kaynak: HABER MERKEZİ