Askeri araç kaza yaptı:  11 yaralı! Askeri araç kaza yaptı:  11 yaralı!

MHP MYK üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gazi Mahallesi'ne Sosyal Ve Kültürel Tesis Alanı kazandırdı. Mahalle sakinleri, Muhtar Mehmet Yalçınkaya aracılığıyla Milletvekili Taytak'tan talepte bulunmuştu. Mehmet Taytak, müjdeli haberi sosyal medya üzerinden duyurdu.

Afyonkarahisar'ın merkezinde yer alan ve 8 bin nüfusa sahip olan Gazi Mahallesine Milletvekili Taytak daha önce mahalle sakinlerinin taleplerini yerine getirerek 8 derslikli bir anaokulu inşa ettirmişti. Şimdi ise mahalle sakinlerinin yoğun talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda Sosyal ve Kültürel Tesis yapımına başlandı. Maliye Hazinesi'ne ait olan bir alanda yapılan tesise, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından tahsis yapıldı.

Tesiste gençlik merkezi, kadın kültür evi ve mahalle fırını gibi alanlar yer alacak. Bu sayede mahalle sakinlerinin sosyal ve kültürel becerileri geliştirilerek aile bütçelerine katkı sağlanması hedefleniyor. Milletvekili Taytak, hizmetlerine devam etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Mahalle Muhtarı Yalçınkaya ise Milletvekili Taytak'a mahalleleri için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. N\S

Editör: Nurbanu Soy