Afyonkarahisar MHP önderliğindeki heyet, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli liderliğinde gerçekleşen TBMM Grup Toplantısına eksiksiz bir katılım gösterdi. Afyonkarahisar Milletvekili ve MHP MYK Üyesi Mehmet Taytak, MHP İl yönetimi, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları ve meclis üyeleri arasında yer aldı. TBMM'deki toplantıda, Taytak, Afyonkarahisar MHP teşkilatını yakın kadraja  aldı.

GÖZÜMÜN NURU

MHP Lideri Bahçeli, bu grup toplantısında bir konuşma gerçekleştirdi ve toplantının akabinde hatıra fotoğrafı çekildi. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Taytak bir konuşma yaparak; "Gözümün nuru Başkanım yani Ahmet Kahveci Bey, değerli ilçe başkanlarım, il genel meclis üyeleri, belediye başkanları, tüm meclis üyeleri toplantı için Afyonkarahisarlı dostlar, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Türkiye'nin yeni yüzyılına hep birlikte tanıklık ettik." cümlelerini kullanarak, Afyonkarahisar emektarlarına olan minnet duygusunu dile getirdi.

Taytak, Bakan Uraloğlu’na Talepleri İletti Taytak, Bakan Uraloğlu’na Talepleri İletti

Teşkilatı adına konuşan İl Başkanı Ahmet Kahveci ise, "Burada katılım az olmak zorunda kaldı. İlk başta 600 kişi katılacağımızı söylemiştim. Ancak, diğer illerden gelen katılımcılar sebebiyle zorunlu katılım düştü. Her ilçeden 4 ya da 5 kişilik gruplarla 17 belediye başkanımız ve il genel meclisi üyelerimizle katıldık. Teşkilatta uyum içerisinde çalışan tüm teşkilat mensuplarına teşekkürlerimi sunarım." şeklindeki konuştu.

CEMİLE KAYTAN

Editör: Cemile Kaytan